Accès Intranet C.H. Formació
Usuari
Password   
  He oblidat el Password
QUI SOM IDIOMES EMPRESES KIDS&US TRADUCCIONS CONTACTE

EMPRESES

Estem a la vostra disposició per a potenciar el talent dels vostres treballadors ajudant-los a adquirir habilitats que els ajudaran a ser més competitius per a la vostra empresa.

Us oferim classes a les vostres instal·lacions o si ho preferiu a les nostres. Totes les nostres aules disposen d’ aïllament acústic, calefacció i aire condicionat, monitors, projectors de dvd i wi-fi per a que els nostres alumnes puguin gaudir al màxim de la seva experiència formativa incorporant a l’ aula les últimes tendències.

C.H. Formació està reconeguda com a entitat organitzadora de cursos davant de la Fundación Tripartita para el Empleo i això ens permet ajudar-vos en l’ obtenció d’ ajudes per a la formació del vostre actiu més valuós: el capital humà.

Conjuntament amb l’ empresa elaborem un pla formatiu a mida, basat en les necessitats reals d’ aprenentatge i recolzat en els resultats de les proves de nivell obligatòries, per a satisfer les necessitats formatives de l’ empresa i el desenvolupem conjuntament. Proporcionem a l’ empresa control d’ assistència i controls de progrés al llarg del curs per a que el cap de recursos humans estigui informat en tot moment de l’ evolució del curs.

Algunes de les empreses amb qui hem col·laborat són:

Caixa d’ Estalvis de Terrassa, Enri 2000, Interaliment , Laboratorios Hypra, Golf Girona, Plásticos González, Corchos Talavera, Cibertel, Associació Cultural i Esportiva Rocabruna, Acesa, Suministres Girona, Happy Mac Complexe, Frigorífics Cañigueral, Formigons Alsina, Uprodeco, Corchos del País, Nestlé, Promafers, Aon Gil y Carvajal, Noge, Josibel Difusion, Inversions Begur, Geiser Esports, La Jabugeña, Sant Dalmai, Grober, Pere Quera, Sinermedia i AENA entre d’altres.


Si us cal ampliar l’ informació, demanar una entrevista o un pressupost ens podeu contactar a empreses@chformacio.com

CH Formació © 2007-2013

Qui som Idiomes Empreses Kids&Us Traduccions Contacte Qualitat