Accès Intranet C.H. Formació
Usuari
Password   
  He oblidat el Password
QUI SOM IDIOMES EMPRESES KIDS&US TRADUCCIONS CONTACTE

IDIOMES

A CH Formació us oferim cursos de tots els idiomes i per a totes les edats.

ANGLÈS PER A NENS A PARTIR D’ 1 ANY

Utilitzant la innovadora metodologia Kids&Us introduïm als més petits en l’ idioma anglès d’una manera diferent a com s’ ha fet fins ara. Considerem que cada alumnes és un natiu potencial i li donem les eines per a que es pugui desenvolupar en anglès des de el primer dia. Aquesta metodologia es basa en els següents 5 punts:

  1. Exposició a la llengua en edats primerenques.
  2. Rebre un input ric en llenguatge.
  3. La repetició.
  4. La interacció i la necessitat de comunicació.
  5. Llenguatge dins d’un context ple de significat i ric en estímuls.

Podeu ampliar l’ informació a www.kidsandus.es

CLASSES EN GRUP A PARTIR DE 1R DE PRIMÀRIA

Utilitzant sempre llibres de Cambridge University Press adaptats per a cada edat ensenyem anglès utilitzant el mètode tradicional. Aquestes classes tenen una doble funcionalitat, aprendre anglès i obtenir titulacions internacionals.

Utilitzem un sistema d’ avaluació continuada que ens permet ajudar a progressar als nostres alumnes correctament, de manera ràpida i constant al llarg del curs. No posem deures als nostres alumnes. Considerem que amb el temps que ens dediquen setmanalment és suficient per a assolir els objectius fixats per a cada curs. Regularment han d’ aprendre verbs irregulars o el vocabulari treballat a classe.

CLASSES PARTICULARS

Són classes individuals i personalitzades. Van dirigides a aquelles persones que necessitin reforçar un idioma de manera intensiva. Són ideals per la seva flexibilitat ja que s’ adapten a la disponibilitat horària de l’ alumne. El preu és mensual i varia en funció de les hores de classe que es facin a la setmana.

ESCOLA DE IDIOMES CERTIFICADA PER CAMBRIDGE

C.H. Formació està acreditat com a Centre Preparador oficials dels exàmens de Cambridge

 

 

CH Formació © 2007-2013

Qui som Idiomes Empreses Kids&Us Traduccions Contacte Qualitat