KIDS&US és un dels serveis més innovadors que oferim. Aquesta metodologia permet que nens i nenes d’a partir d’un any aprenguin anglès com si fossin natius potencials.

El mètode es basa en l’adquisició d’una llengua estrangera, en aquest cas l’anglès, de la mateixa manera que si estiguessin aprenent la seva llengua materna. Aquest és un procés de 5 fases infalible que té lloc en un ordre natural i que és el mateix que hem utilitzat nosaltres de manera inconscient per a aprendre la nostra llengua materna: primer escoltem, en segon lloc entenem, desprès parlem, en quart lloc llegim i finalment escrivim.

Cada curs gira al voltant d’un personatge, de la mateixa edat que els alumnes, que es troba en diferents situacions de la vida quotidiana dels nens com podria ésser trobar-se malament, anar a una granja, banyar-se a la banyera, etc. A través d’aquestes històries s’introdueixen el vocabulari i la gramàtica, però sempre partint del context que dóna la història que s’està treballant en aquell moment.

D’aquesta manera, els nostres alumnes no aprenen paraules soltes sinó que aprenen també frases completes de menor o major dificultat segons l’edat que tinguin. Les classes impartides són 100% en anglès ja que així els nens dedueixen el significat de les coses enlloc de traduir les paraules. És a dir, seguint el procés natural de l’aprenentatge natiu.

Un altre factor que ens caracteritza és que els grups lectius són molt reduïts. En el cas dels nens d’un i dos anys, acceptem un màxim de 5 nens per grup i, a partir dels tres anys, un màxim de 8 alumnes per classe, fet que permet a tots els nens participar activament a l’aula a més de facilitar un control sobre l’evolució dels nens per part dels professors.

La durada de les classes és d’una hora setmanal. Se’ls facilita un CD a cada alumne que hauran d’escoltar cada dia a casa i uns contes per treballar amb els pares. D’aquesta manera ens assegurem que els nens estiguin més exposats a l’anglès i que, a la vegada, vegin la llengua anglesa com una cosa natural dins les seves vides.

Podeu trobar més informació al web www.kidsandus.cat

Pare Claret, 12, Entresòl – 17002 (Girona)
Tel. 972 21 71 95
info@chformacio.com

#190 - Error validating application. Invalid application ID. Here are some possible solutions to fix the error.
To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\XVRT\chformacio.com\Html\wp-content\plugins\feed-them-social\feeds\instagram\instagram-feed.php on line 380