Accès Intranet C.H. Formació
Usuari
Password   
  He oblidat el Password
QUI SOM IDIOMES EMPRESES KIDS&US TRADUCCIONS CONTACTE

KIDS&US

KIDS&US es una metodologia innovadora per aprendre anglès a partir d’ un any. Tractem tots els nens com a natius potencials. El mètode es basa en l'adquisició d'una llengua estrangera, en aquest cas l'anglès de la mateixa manera que si estiguessin aprenent la seva llengua materna, un procés infalible que te lloc en un ordre natural i que és el mateix que hem utilitzat nosaltres de manera inconscient per a aprendre la nostra llengua materna, primer escoltem, en segon lloc entenem, desprès parlem, en quart lloc llegim i finalment escrivim.

Cada curs gira al voltant d'un personatge, de la mateixa edat que els alumnes, que es troba en diferents situacions de la vida quotidiana dels nens com pot ser trobar-se malament, anar a una granja, banyar-se a la banyera, etc. A través d'aquestes històries, s'introdueixen el vocabulari i la gramàtica però sempre partint del context que dóna la història que s'està treballant en aquell moment.

D'aquesta manera, els nostres alumnes no aprenen paraules soltes sinó que aprenen frases completes de menor o major dificultat segons l'edat que tenen. Les classes són 100% en anglès ja que així els nens dedueixen el significat de les coses enlloc de traduir les paraules.

Un altre factor que ens caracteritza és que els grups són molt reduïts. En el cas dels nens d'un i dos anys, acceptem un màxim de 5 nens per grup i, a partir dels tres anys, un màxim de 8 alumnes per classe, fet que permet a tots els nens participar activament a l’ aula i als professors tenir un gran control sobre l'evolució dels seus alumnes.

Les classes són un cop per setmana i duren una hora.

A més, els alumnes tenen un CD que han d'escoltar cada dia a casa i uns contes per treballar amb els pares. D'aquesta manera ens assegurem que els nens estiguin més exposats a l'anglès i que, a la vegada, vegin la llengua anglesa com una cosa natural dins les seves vides.

Podeu trobar més informació al web www.kidsandus.es

CH Formació © 2007-2013

Qui som Idiomes Empreses Kids&Us Traduccions Contacte Qualitat