Accès Intranet C.H. Formació
Usuari
Password   
  He oblidat el Password
QUI SOM IDIOMES EMPRESES KIDS&US TRADUCCIONS CONTACTE

QUI SOM

C.H. Formació és una empresa creada el 2007 especialitzada en l’ensenyament d’idiomes, en particular de la llengua anglesa.

Successful English Teaching, el nostre eslògan, reflexa clarament l’ objectiu de l’empresa. Basant-nos en ell hem desenvolupat un pla d’ estudis que ens permet acompanyar als nostres alumnes, de qualsevol edat, en l’ aprenentatge de la llengua estrangera convertint el seu saber en diplomes i certificacions de reconeixement internacional que els ajudaran a ser competitius en un futur proper.

Ens agrada ensenyar i veure com els nostres alumnes aprenen cada dia ens motiva a seguir endavant amb la nostra tasca docent. El nostre mètode d’ ensenyament fa que tots els nostres estudiants avancin cap a una doble fita: aprendre o perfeccionar una llengua i a més poder-ho demostrar.

Comptem amb un equip humà especialment preparat per guiar als nostres estudiants en la consecució dels seus objectius i en el domini de la llengua amb la major rapidesa possible. Volem que els nostres alumnes aprenguin i a la vegada gaudeixin fent-ho.

PER QUÈ CONFIAR EN NOSALTRES?

  • Perquè tenim una àmplia experiència en el sector de l’ensenyament, des de nens a partir d’un any fins a empreses i professionals.
  • Perquè som centre preparador oficial dels Exàmens de Cambridge i tota la nostra oferta formativa està enfocada a l’obtenció d’aquestes titulacions internacionals.
  • Perquè en els darrers quatre anys tenim més del 90% d’aprovats en els exàmens de Cambridge.
  • Perquè fem un seguiment personalitzat de cada alumne i mantenim sempre una comunicació fluida i directa amb els pares.
  • Perquè tenim aules modernes i adaptades a les necessitats dels nostres alumnes i a l’exigència de la nostra feina.
  • Perquè et volem ajudar a estar preparat pel dia de demà.
 
 
  
 

CH Formació © 2007-2013

Qui som Idiomes Empreses Kids&Us Traduccions Contacte Qualitat