Aprenem anglès de manera divertida

C.H. Formació, la teva

acadèmia d’anglès al

centre de Girona

Sol·licita informació per la matrícula

New Field

New Field

17 anys d’experiència en formació exitosa d’anglès. Acompanyem els nostres alumnes des dels 3 anys fins al nivell C2.

QUÈ ENS DIFERENCIA?

Metodologia Innovadora

  • Màxima qualitat i experiència.
  • Millora contínua de materials, espais i professorat.
  • Seguiment personalitzat.
  • Comunicació regular i directa amb les famílies.
  • Metodologia basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna.
  • Enfocament basat en l’ordre lògic, natural i espontani d’aprenentatge.

AVANTATGES

Per què has de triar C.H.Formació?

Anys d’experiència

Seguiment personalitzat

Grups reduïts

Classes dinàmiques 100%
en anglès

Innovació constant i millora

Aplicacions i jocs interactius

Preparem els teus fills pel futur

Som centre preparador oficial dels examens de Cambridge. En els darrers quatre anys hem tingut més del 96% d’aprovats .

TROBA’NS AL CENTRE DE GIRONA

Contacta amb nosaltres

Tel. 972 21 71 95
info@chformacio.com
Ronda Sant Antoni M. Claret, 12 Entresol 17002, Girona

RESOLEM ELS TEUS DUBTES

Preguntes freqüents

1. Quin és l’objectiu de C.H. Formació?
L’objectiu de C.H. Formació és que tots els nostres alumnes assoleixin en nivell B2 mentre estan cursant 4rt d’ESO o 1r de Batxillerat.
2. Quin mètode feu servir?
Per assolir aquest objectiu hem dissenyat un pla d’estudis propi que permet als alumnes capitalitzar els seus coneixements i convertir-los en diplomes reconeguts internacionalment. Treballem totes les àrees de la llengua (comprensió lectora, comprensió auditiva, expressió escrita, expressió oral i gramàtica) i això permet als alumnes tenir un domini global de l’anglès.
3. Com són les classes?
Les classes són dinàmiques, variades i adaptades a les edats i interessos dels nostres alumnes. Els alumnes d’infantil  aprenen amb contes, cançons, rimes i jocs. A partir de primària introduïm paulatinament la lecto-escriptura i la gramàtica sense deixar de banda la comunicació oral. A part, del suport físic del llibre que serveix de guia durant tot el curs, els estudiants continuen aprenent de manera divertida i entretinguda ja que els jocs per reforçar o ampliar coneixement són presents a cada classe.

A secundària ens basem en l’obtenció de les titulacions internacionals i treballem totes les àrees de la llengua amb exercicis similars als que els alumnes hauran de resoldre el dia de l’examen.

4. Per què considereu que jugar a l’aula és tan important?
Estem totalment convençuts que la millor manera d’aprendre i retenir conceptes és aplicant-los en un ambient distès i relaxat. Per aquest motiu procurem que a la majoria de les nostres classes hi hagi activitats lúdiques que complementin els conceptes gramaticals o el vocabulari que s’ha d’assimilar. No obstant, és imprescindible que els jocs estiguin ben pensats i adaptats a cada nivell i temari per tal que els els alumnes en treguin el màxim profit.
5. Quin ús doneu a les noves tecnologies?
Els ipads s’han convertit en un element indispensable a les nostres classes tant pels alumnes com per les professores. Les docents disposen d’un ipad des del qual planifiquen les classes, les activitats i es comuniquen amb les famílies. Els alumnes fan servir els ipads de manera regular per dur a terme tot tipus de jocs dirigits.  D’aquesta manera ens apropem als interessos dels nostres estudiants fent de l’aprenentatge una experiència entretinguda.
6. Com avalueu als alumnes?
Avaluem els alumnes de manera continuada per tal de poder detectar qualsevol incident a temps i poder trobar la millor solució. A partir del cicle mitjà de primària i a secundària fem una petita prova de gramàtica i vocabulari al final de cada unitat per assegurar-nos que els nostres estudiants han assimilat els conceptes que s’han treballat en aquella unitat didàctica.
7. Quants alumnes hi ha per classe?
El nombre màxim d’estudiants per classe és de 10 alumnes. D’aquesta manera tots poden participar activament a les activitats que es proposen i el professor pot fer un seguiment exhaustiu de cada un d’ells.
8. Com són les professores?
Les nostres professores estan qualificades per a impartir els nivells que se’ls ha assignat. Moltes d’elles també són examinadores de Cambridge i estan especialitzades en l’ensenyament d’una franja d’edat o nivell determinat.
9. Què inclou la matrícula?
La matrícula és anual i és la garantia que les famílies tenen la plaça del seu fill o filla reservada en l’horari que han triat. A més a més, l’import de la matrícula inclou els llibres, el material que es farà servir al llarg de tot el curs, l’ús dels ipads a l’aula, l’accés a la plataforma Edvoice i l’accés a la plataforma d’exercicis de Cambridge en aquells cursos que estigui disponible.
10. Com us comuniqueu amb les famílies?
Les famílies poden fer un seguiment exhaustiu dels alumnes a través d’una aplicació mòbil on pengem els resultats dels exercicis que avaluem al llarg del trimestre així com informació d’interès pel bon funcionament del curs. A més a més, tenim una línia de whatsapp a disposició de pares i estudiants per a comunicar-se amb nosaltres de manera instantània.