Successful English Teaching

Successful English Teaching

C.H. Formació és una empresa creada el 2007 especialitzada en l’ensenyament d’idiomes, i en particular de la llengua anglesa.

El nostre eslògan, Successful English Teaching, reflexa clarament l’objectiu de l’empresa a partir del qual hem desenvolupat un pla d’estudis que ens permet acompanyar als nostres alumnes, de qualsevol edat, en l’aprenentatge de la llengua estrangera que prefereixin, convertint el seu coneixement en diplomes i certificacions de reconeixement internacional que els ajudaran a ésser competitius en un futur proper.

Ens agrada ensenyar i veure com els nostres alumnes aprenen cada dia. Això ens motiva a seguir endavant amb la nostra tasca docent. El nostre mètode d’ensenyament fa que tots els nostres estudiants avancin cap a una doble fita: aprendre o perfeccionar una llengua i, a més, poder-ho demostrar.

L’EQUIP

Comptem amb un equip humà especialment preparat per guiar als nostres estudiants en la consecució dels seus objectius i en el domini de la llengua amb la major rapidesa i eficàcia possible. Volem que els nostres alumnes aprenguin i a la vegada gaudeixin fent-ho.

PER QUÈ ESCOLLIR C.H. FORMACIÓ?

  • Perquè tenim una àmplia experiència en el sector de l’ensenyament, ja sigui amb nens a partir d’un any com a empreses i professionals.
  • Perquè som centre preparador oficial dels Exàmens de Cambridge i tota la nostra oferta formativa està enfocada a l’obtenció d’aquestes titulacions internacionals.
  • Perquè en els darrers quatre anys hem tingut més del 96% d’aprovats en els exàmens de Cambridge.
  • Perquè fem un seguiment personalitzat de cada alumne i mantenim sempre una comunicació fluida i directa amb els pares.
  • Perquè tenim aules modernes i adaptades a les necessitats dels nostres alumnes i a l’exigència de la nostra feina.
  • Perquè et volem ajudar a estar preparat pel dia de demà!

Pare Claret, 12, Entresòl – 17002 (Girona)
Tel. 972 21 71 95
info@chformacio.com

#190 - Error validating application. Invalid application ID. Here are some possible solutions to fix the error.
To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\XVRT\chformacio.com\Html\wp-content\plugins\feed-them-social\feeds\instagram\instagram-feed.php on line 380