Classes per a empreses

Cada vegada l’anglès és més important en el món laboral. Per comunicar-nos amb un major sector o mercat necessitem idiomes. És per això que estem a la vostra disposició per aconseguir potenciar el talent dels vostres treballadors ajudant-los a adquirir habilitats que els ajudaran a ser més competitius per a la vostra empresa.
Us oferim classes a les vostres instal·lacions o si ho preferiu a les nostres. Totes les nostres aules disposen d’aïllament acústic, calefacció i aire condicionat, monitors i WI-FI per a que els nostres alumnes puguin gaudir al màxim de la seva experiència formativa incorporant a l’aula les últimes tecnologies.
Conjuntament amb l’empresa, elaborem i desenvolupem un pla formatiu a mida basat en les necessitats reals d’aprenentatge i recolzat en els resultats de les proves de nivell obligatòries per a satisfer les necessitats formatives de l’empresa. Proporcionem a l’empresa un control d’assistència i controls de progrés al llarg del curs per a què el cap de recursos humans estigui informat en tot moment de l’evolució i els efectes del curs.

Pare Claret, 12, Entresòl – 17002 (Girona)
Tel. 972 21 71 95
info@chformacio.com

#190 - Error validating application. Invalid application ID. Here are some possible solutions to fix the error.
The access_token provided is invalid.