Classes per a empreses

Cada vegada l’anglès és més important en el món laboral. Per comunicar-nos amb un major sector o mercat necessitem idiomes. És per això que estem a la vostra disposició per aconseguir potenciar el talent dels vostres treballadors ajudant-los a adquirir habilitats que els ajudaran a ser més competitius per a la vostra empresa.
Us oferim classes a les vostres instal·lacions o si ho preferiu a les nostres. Totes les nostres aules disposen d’aïllament acústic, calefacció i aire condicionat, monitors i WI-FI per a que els nostres alumnes puguin gaudir al màxim de la seva experiència formativa incorporant a l’aula les últimes tecnologies.
Conjuntament amb l’empresa, elaborem i desenvolupem un pla formatiu a mida basat en les necessitats reals d’aprenentatge i recolzat en els resultats de les proves de nivell obligatòries per a satisfer les necessitats formatives de l’empresa. Proporcionem a l’empresa un control d’assistència i controls de progrés al llarg del curs per a què el cap de recursos humans estigui informat en tot moment de l’evolució i els efectes del curs.

Pare Claret, 12, Entresòl – 17002 (Girona)
Tel. 972 21 71 95
info@chformacio.com

#190 - Error validating application. Invalid application ID. Here are some possible solutions to fix the error.
To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\XVRT\chformacio.com\Html\wp-content\plugins\feed-them-social\feeds\instagram\instagram-feed.php on line 380