Classes per a grups

A partir de primària, ensenyem anglès utilitzant un mètode propi que es basa en el domini progressiu de les cinc àrees de la llengua: reading, use of English, writing, listening i speaking, posant especial èmfasi en l’expressió oral. Fem servir sempre llibres de Cambridge University Press adaptats per a cada edat que permeten que la gran majoria dels nostres alumnes obtinguin el FCE (First Certificate in English) abans del batxillerat.  Les nostres classes tenen una doble funcionalitat: aprendre anglès i obtenir titulacions internacionals.

Utilitzem un sistema d’avaluació continuada que ens permet ajudar a progressar als nostres alumnes correctament, de manera ràpida i constant al llarg del curs. Els pares tenen accés a l’àrea privada de la nostra pàgina web per a poder consultar els resultats acadèmics dels seus fills.

Hem millorat el nostre mètode d’ ensenyament per a que els nostres alumnes aprofitin al màxim les hores de classe i durant aquesta estona assoleixin els objectius fixats per a cada curs. Evitem posar deures de manera freqüent ja que considerem que el temps que ens dediquen setmanalment és suficient per progressar satisfactòriament.

Classes particulars

Són classes individuals i personalitzades. Van dirigides a aquelles persones que necessitin reforçar un idioma de manera intensiva. Són ideals per la seva flexibilitat ja que s’adapten a la disponibilitat horària de l’alumne. El preu és mensual i varia en funció de les hores de classe que es facin a la setmana.

Pare Claret, 12, Entresòl – 17002 (Girona)
Tel. 972 21 71 95
info@chformacio.com

#190 - Error validating application. Invalid application ID. Here are some possible solutions to fix the error.
To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\XVRT\chformacio.com\Html\wp-content\plugins\feed-them-social\feeds\instagram\instagram-feed.php on line 380